Over Uspunit, niets dan goeds!

Eenmanszaak

Uspunit is een eenmanszaak die blogs, start-ups, scale-ups en MKB bedrijven helpt met het opzetten van hun commercieel succes. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in 2014 en is een eenmanszaak die nauw samenwerkt met een groot netwerk van marketing- en technische professionals. De core-business focust zich op website bouw, SEO en SEA.

10 jaar geleden

Mijn naam is Rick, online marketeer van het eerste uur en eigenaar van Uspunit.com. Tien jaar geleden, gedurende mijn studie marketing & business management, begon ik hobbymatig websites te bouwen voor lokale bedrijfjes. Tijdens mijn minor online marketing liep dit volledig uit de hand; in de positieve zin! Voor meer dan 25 MKB bedrijven heb ik gedurende mijn studie de online marketing mogen opzetten. De focus lag hierbij voornamelijk op SEO, SEA en CRO.

Management

Na mijn studie heb ik een aantal jaren als marketing manager gewerkt bij een MKB bedrijf in de maakindustrie. Vanuit mijn rol als marketing manager heb ik bij dit bedrijf uiteindelijk de stap mogen maken naar het algemeen directeurschap. Hoewel dit voor mij geweldig mooie en leerzame jaren waren, bleef het bij mij jeuken om een eigen zaak te beginnen die ik zou kunnen managen naast mijn bestaande carrière. De oprichting van Uspunit.com is het resultaat! Met geweldig veel enthousiasme probeer ik bedrijven te helpen met hun online succes!

''De afgelopen 10 jaar heb ik tientallen klanten mogen helpen bij het realiseren van hun online succes''
Adwords expert inhuren
Rick
Eigenaar