Website op maat

SEO vriendelijk WordPress.WordPress

Uspunit bouwt websites met behulp van WordPress; het bekendste CMS systeem ter wereld. Bekende merken zoals de BBC, Disney, Sony en MTV maken gebruik van WordPress als content management systeem voor hun website.

Meer dan 30% van alle websites ter wereld zijn gebouwd met WordPress! Het is het meest effectieve CMS als het gaat om SEO en gebruiksvriendelijkheid.

Het grote voordeel is dat een WordPress website erg makkelijk te onderhouden is wanneer de site eenmaal online is.

Thema’s

WordPress werkt met zogenaamde thema’s. Een thema is een soort frame waarin de teksten en foto’s van een website plaatst worden.  Voor zo’n thema betaal je eenmalig een vaste prijs. Uspunit bouwt gemiddeld 20 tot 50 websites per jaar, waardoor thema’s zeer goedkoop kunnen worden ingekocht.

Om vervolgens tot een mooie website te komen wordt in WordPress alles op de juiste plek gezet en de details geprogrammeerd; dit is in feite het daadwerkelijke website bouwproces.

Wordpress website bouwer brabant

Kosten

De kosten van een website op maat hangen af van de exacte wensen en eisen van de klant. Voor een MKB bedrijf volstaat soms een simpele website, zoals uspunit.com,  en zijn de kosten zeer beperkt. Exclusief content (teksten, foto’s, etc.) kost een dergelijke website tussen de € 199,- en € 899,-. De exacte kosten hangen af van de complexiteit van het gewenste design.

Klik op de button voor een uitgebreid overzicht van de kosten.